当前位置:首页 > AG国际网站 > 历年真题 > 2017河南AG国际网站英语历年真题练习——介词篇
2017河南AG国际网站英语历年真题练习——介词篇

2019-07-08 14:10????文章来源:http://new.ty99.vip

 

2017河南AG国际网站英语历年真题练习——介词篇


???1.Most Chinese like to drink tea. But some prefer coffee ______ tea.

  A. to B. for C. with D. against

  2.I prefer writing a term paper ______ taking an examination.

  A. than B. to C. for D. rather than

  3.The picture reminds me ______ the time we spent together in New York.

  A. of B. in C. for D. to

  4.I objected ______ the meeting without him.

  A. to have B. to having C. having D. have

  5. They arrived home very wet, as they had walked all the way ______ the rain.

  A. in B. below C. under D. into

  6. Last Sunday and ______ my great surprise I met Bullen in town.

  A. to B. for C. as D. at

  ??7.May I stay with you ______ going back to my parents’ home tonight?

  A. because of B. so as to C. in spite of D. instead of

  8. I met her ______ my way______.

  A. in…home B. on…home C. in…to home D. to…to home

  9. From here, we can see the bridge ______ construction.

  A. below B. by C. under D. with

  10. Electricity is ______ great use in industry and everyday life.

  A. be B. of C. in D. with

  11.The students laughed ______ the silly answers they had put on their tests.

  A. at B. from C. to D. over

  12.The bell rang and I hurriedly rushed into the classroom, knocking ______ our maths teacher.

  A. at B. into C. off D. out

  13.They differ ______ each other in many ways.

  A. to B. with C. on D. from

  14.The movie we saw last night was very different ______ the novel.

  A. of B. to C. from D. as

  15.Someone was speaking there; the voice was familiar ______ us.

  A. by B to C. for D. with

  16.Controlling a class of school pupils calls ______ all your skills as a teacher.

  A. up B. off C. for D. on

  17.When the taxi came I put out my hand, but it just went ______ me without stopping.

  A. off B. over C. through D. past

  18.I began to work here ______1978.

  A. in B. at C. on D. since

  19.We are looking ______ to hearing from you soon.

  A. at B. forward C. for D. up

  20.It’s nice to go for a walk ______ a summer evening.

  A. on B. at C. in D. during

  答案:1.A 2.B 3.A 4.B 5.A 6.A 7.D 8.B 9.C 10.B?11.A 12.B 13.D 14.C 15.B 16.C 17.D 18.A 19.B 20.A


秋季VIP全程课程单科

注册

手机号登录

账号密码登录

找回密码

重置密码

修改密码